Hirdetés

A PUBG Mobile legújabb frissítése keményen lecsap a csalókra

|

Hosszú időre elbúcsúzhat a profiljától, akit illegális eszköz használatán kapnak.

Hirdetés

A PUBG Mobile fejlesztőcsapata nemrégiben jelentette be a 1.0 sorszámú frissítést, amelynek legfőbb célja, hogy a játék teljesítményén javítson a PUBG Mobile World Championship kezdete előtt. Viszont emellett új eszközöket is bevet a Tencent a csaló játékosok ellen.

Hirdetés

A játék anti-cheat megoldásokkal foglalkozó fejlesztői bejelentették, hogy az új frissítéssel az auto-aim és a különböző tiltott plug-inek használatára fókuszálnak, a csaláson kapott játékosokat pedig 10 évig tartó bannal fogják büntetni. Az új rendszer legfontosabb pontjait az alábbi grafika szemlélteti, a bővebb megjegyzéseket is tartalmazó bejelentést pedig a játék hivatalos oldalán olvashatjátok.

A PUBG Mobile 1.0 szeptember 8-án élesedik iOS és Android készülékeken is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)