Hirdetés

A PUBG Mobile új játékmódot, pályát és skineket kapott

|

Ki ne akarná levadászni a lebegő piramisban rejtőző ősi kincsek őrzőjét?

Hirdetés

A PUBG Mobile folyamatosan kapja az új játékmódokat, eseményeket és különböző apró csomagokat, amiért a többmilliós játékosbázis biztosan nagyon hálás. A legutóbbi kiegészítés még a szokásosnál is súlyosabbra sikerült, köszönhetően az Ancient Secret módnak, ami bossharcokat és fura puzzle-öket csempész a csatatérre.

Hirdetés

Az Ancient Secretben a játékosok bejárhatják a piramisokat, melyek a Miramar és Erangel pályákon tűntek fel. Ezek ugyan először a földön lesznek, de idővel felemelkednek a levegőbe. Aki feljut, és belép az ősi építménybe, az múmiákat és egy őrzőt fog találni bent. Utóbbi kivégezéséért extra jutalmak járnak majd. Jutalmakat egyébként a pályákon felbukkanó Ancient Slate feladványok megoldásával is lehet szerezni.

Aki sírrabláshoz öltözne, az behúzhatja a Golden Pharaoh X-Suit skint vagy a többi, kifejezetten ehhez a tartalomhoz készült ruhát.

Az Arena mód is frissült egy 4v4-es játékvariánssal, a Team Gun Game-mel. Ebben a játékosok minden öléssel továbbfejleszthetik fegyvereiket, egészen addig, amíg egy serpenyőt nem kapnak az utolsó menetre. A játékmódhoz egy új pálya is jár Library néven, ami a PUBG Mobile első teljesen beltéri csatatere.

A PUBG Mobile letölthető és ingyenesen játszható iOS-es és androidos készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)