Hirdetés

A Way to Smash és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Csendesebb lett ez a hét, de így sem eseménytelen.

Hirdetés

Beköszöntött a június, vele együtt a nyár, és egy olyan időszak, amiben a játékipar nem lesz annyira aktív, mint tavasszal vagy ősszel, és ez a mobiljátékok világában is érezteti hatását. Simán lehetnek meglepetések akár már a Summer Game Fest vagy az Xbox előadása alatt is (ne feledjük, hogy a Fallout Shelter is teljesen váratlanul érkezett meg), de a következő hetekben mindenki nyaral, lassít, élvezi a jó időt.

Ez nem jelenti, hogy új játékok nélkül maradunk, csak nagy névből lesz kevesebb. Azért a Netflixben még így is bízunk, a streaming szolgáltató játékkínálata ezen a héten is bővült.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

A Way to Smash (iOS, Android) - ingyenes

Az A Way to Smashben válogatott eszközökkel kell elpusztítanunk ellenfeleinket, de nem az a lényeg, hogy ügyesen nyomkodjuk a gombokat, hanem hogy megoldjuk a 150 fejtörőt, ügyesen taktikázzunk és legyűrjük a ránk támadókat. Androidra már egy ideje elérhető, de most iOS-re is megérkezett.

További mobiljáték megjelenések

Addagrams: Boost Your Brain (iOS, Android) - ingyenes

Boom! - Online PvP Battles (iOS, Android) - ingyenes

Crossed Swords ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

Dungeon Boss: Respawned (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Unwanted Gray (iOS, Android) - ingyenes

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)