Hirdetés

Ace Racer és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Könnyed hétvégi versenyzés és néhány egyéb izgalmas apróság vár mindenkire heti ajánlónkban.

Hirdetés

Az autós játékok minden platformon gyönyörűen néznek ki, mobilokon is van egy-kettő, aminek már a látványa is lenyűgöző. Az, hogy milyen játékélményt adnak, már más kérdés, legtöbbjüket leegyszerűsítik, és lépten-nyomon pénzt kunyerálnak mindenért.

A héten megjelent Ace Racer sem tűnik minden idők legjobb mobilos versenyjátékának, de pár menet erejéig érdemes lehet belenézni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Ace Racer (iOS, Android) - ingyenes

A NetEase új versenyjátékában luxus sportautókat vezethetünk, melyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal, képességekkel van felszerelve. Neonfényben cikázhatunk a világ több városának utcáin, gyűjtögethetjük a Proschékat és a Nissanokat, testreszabhatjuk azokat, és akár két barátunkkal együtt 3v3-as versenyekben is részt vehetünk.

További mobiljáték megjelenések

Break Ultimate (iOS, Android) - ingyenes

Car Detailing Simulator 2023 (iOS, Android) - ingyenes

Delete After Reading (iOS, Android) - ingyenes

Highwater (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)