Hirdetés

Adventure Time: Magic Man's Head Games - a virtuális valóságban is Kalandra fel! (videó)

|

Amíg nem néztünk oda, újabb Kalandra fel! játék jelent meg, az Adventure Time: Magic Man's Head Gamesben viszont minden eddiginél jobban beleélhetjük magunkat a kalandokba.

Hirdetés

Bár a Cartoon Network rajzfilmsorozatai közül a Kalandra fel! játékfeldolgozásainak ötlete elég kézenfekvőnek tűnik, eddig nem nagyon sikerült maradandót alkotni a témában. Talán a készülő kalandjáték javít majd ezen, de a Turbo Buttontől addig is kaptunk egy VR-játékot, ami Ooo földjén játszódik.

A Samsung Gear VR-ra kitalált Adventure Time: Magic Man's Head Games annyira nem használja ki a VR adta lehetőségeket, ugyanis egy kontrollerrel irányítható 3D-s platformerről van szó. Néha azért a karakterek a dialógusok során direkt a játékosra néznek, és beszélnek is hozzánk, de a játékmenetben ennek nincs sok jelentősége. A rajzfilmsorozat rajongóinak plusz pont lehet, hogy az eredeti szinkronszínészek dolgoztak az új játékon is, viszont a 3D-s látványvilág elég furának hat, a sorozatot nem ilyennek szoktuk - és szerettük - meg. A megjelenés hírét elhozó trailer mellett már gameplay is akad a neten, így hosszabban is megleshetjük, hogyan néz ki a játék a gyakorlatban.

Nektek bejött valamelyik korábbi Adventure Time-játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)