Hirdetés

Spike VGX - Agents of Storm bejelentés

|

Úgy látszik egy AAA projekt nem elég a Remedys srácoknak, a fölösleges energiákat egy mobilos játék fejlesztésével vezetik le.

Hirdetés

A VGX-en Sam Lake, a Max Payne és Alan Wake történetének kiötlője vezette fel a Quantum Break bemutatóját. Furcsa, hogy a stúdió, ami Max Payne karakterét anno fizetett színész hiányában az íróról mintázta, mára egy Quantum Break méretű projekten dolgozik, és emellett arra is van ideje, hogy egy másik játékot is fejlesszen.

Az Agents of Storm egy iOS exkluzív akció-stratégia, amelyben különböző csatahajók segítségével próbáljuk az AI szigeteit az irányításunk alá vonni. A fordított tower-defense játékot 2014 januárjában tervezik piacra dobni, így a közeljövőben biztosan hallunk még róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)