Hirdetés

Akár a böngésződben is játszhatod a The Legend of Zelda 3D-s verzióját

|

A 30 éves ünnepléshez két rajongó elkészítette a klasszikus játék 3D-s verzióját, amit akár még mobilon is játszhattok, teljesen ingyen.

Hirdetés

A 30 éves The Legend of Zelda megünnepléseként két srác, Mike és Scott összeraktak egy voxel alapú Zelda verziót. A klasszikus cím 3D-s verziója nem csak gyönyörű, de ingyenesen is játszható, ráadásul csak egy böngésző kell hozzá.

Vége a munkának mára, bocsi. Ha szeretnéd ünnepelni a klasszikus születésnapját, akkor erre nincs is jobb mód. A játékot a képernyőn lévő gombokkal, vagy billentyűzettel irányíthatjátok, és mobilos böngészőkkel is tökéletesen futtatható.

A Nintendo is megtartja majd a maga szülinapi eseményét, de kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudnak majd kitalálni, hogy ezt felülmúlják. A játékot a zelda30tribute.com címen éritek el, próbáljátok ki mindenképpen, amíg még lehet.

A nagy N ugyanis híres arról, hogy villámsebességgel távolítja el a rajongói projekteket, de talán most megenyhül a szívük egy picit. Reménykedjünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)