Hirdetés

Akár meztelenül is lenyomhatók a Diablo Immortal Elder Riftjei

|

Ha azt hiszed, hogy mindenhol sokat számít a geared a Diablo Immortalban, akkor nagyon meg fogsz lepődni.

Hirdetés

Valószínűleg mostanra már keveseknek kell csak elmagyarázni azt, hogy a Diablo Immortal egy ingyenes mobiljáték, ami simán élvezhető bármiféle költés nélkül is, ugyanakkor azok, akik teljesen ki akarják maxolni karakterük felszerelését a különböző Legendary Gem nevezetű ékkövekkel, rengeteget farmolhatnak, vagy elővehetik a bankkártyájukat. 

Ennek tükrében az lenne a logikus, hogy a megfelelő felszerelés mindennél fontosabb a játékban, de ez a jelek szerint koránt sincs így, az úgynevezett Elder Riftek esetében legalábbis semmiképpen sem.

Hirdetés

Egy Quin69 nevezetű játékos ugyanis kipróbálta azt, hogy teljesen "meztelenül", vagyis bármiféle felszerelés nélkül vágott neki egy Elder Riftnek - ez az insta azért is különösen fontos, mert innen (is) farmolhatók a korábban említett Legendary Gemek. Quin69 megdöbbenve tapasztalta, hogy három perc alatt simán átgyalogolt az Elder Riften, nem volt lényegesen nehezebb dolga, mint mikor teljes menetfelszerelésben, 3000 pontos resonance-szel vágott neki ugyanennek - ez egy olyan endgame mutató, ami megnöveli a Legendary Gemek által adott bónuszokat. 

Quin69 felfedezése egyébként nem mindenkit ért meglepetésként. A Diablo Immortal saját subredditjén többen is hangot adtak annak a véleménynek, hogy az Elder Riftek nem a gearről vagy a játékosok képességeiről szólnak, ezek egészen egyszerűen olyan "loot boxok", amik három-négy perc alatt nyílnak ki - itt a Riftek teljesítésének idejére utaltak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)