Hirdetés

Akarsz élőben Pac-Mant játszani?

|

A Pac-Man Geo elve igen egyszerű: a való világ utcái változnak játéktérré, bogyókkal, szellemekkel, te meg bóklászhatsz a környéken a túlélésért.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette a Pac-Man Geo című játékát, amit még ebben a hónapban kihoznak iOS-re és Androidra. A móka lényege, hogy a Google Maps térképeit használva, valódi utcákból lesznek majd a fehér kockákkal és szellemekkel feltöltött pályák. Nem kell attól tartanunk, hogy idővel megunjuk a pályákat, mivel a világ bármely részét meglátogathatjuk majd a sárga haverunkkal.

Hirdetés

A tömör leíráson és pár screenshoton felül sokkal többet nem kaptunk a játékról, de a Pokémon GO óta azért hatalmas képzelőerő nem kell ehhez. A Pac-Man Geo már a jövő hónapban már játszható lesz, és mivel ingyenes a cucc, mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy kipróbálhassa.

Ha szeretnétek a lehető leghamarabb értesülni a játék megjelenéséről, akkor látogassátok meg annak iOS és Android aloldalait, és nyomjatok rá az előregisztráció gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)