Hirdetés

Alien: Blackout - akár hiszitek, akár nem, mobiljáték lesz

|

Amanda Ripley szerepében mászkálhatunk a Weyland-Yutani űrállomásán.

Hirdetés

Mivel a világ pusztulásra van ítélve és soha nem lehetünk már boldogak, az új Alien játék nem az Isolation teljes értékű folytatása lesz.

Hirdetés

Nem kell persze minden mobiljátékot azonnal temetni. Az Alien: Blackout a FoxNext Games, a D3 Go! és a Rival Games közös projektje, feladatunk pedig az lesz, hogy a legénységet biztonságba juttassuk és hatékonyan kerülgessük a xenomorphot. Döntéseket kell hoznunk, sokszor kockázatos helyzetek elé állít minket a játék. Hét, félelmetes pályán haladhatunk végig. iOS-re és Androidra egyaránt megjelenik. 

A D3 GO! készítette a Marvel Puzzle Questet és a Magic the Gathering - Puzzle Questet is, amik egyébként tökre nem ilyenek voltak, de határozottan nem rosszak. Plusz ez a koncepció nem úgy hangzik, mint amit könnyű lenne mikrotranzakciókkal megtölteni. Meglátjuk hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)