Hirdetés

Alien: Blackout - kiderült a megjelenési dátum és az ár is

|

Nyugi, mikrotranzakcióktól sem kell félni valószínűleg.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy sokak várakozásával ellentétben a következő Alien videojáték, vagyis azt Alien: Blackout egy mobilos cím lesz. Akkor még eléggé kevés konkrétumot ismertünk, de iTuneson időközben előrendelhetővé vált a Blackout, termékoldaláról pedig kiderült pár érdekes információ.

Hirdetés

Rögtön ott virít például a játék ára, ami iOS-en 1790 forint lesz. Az androidos árat egyelőre nem ismerjük, de elég valószínű, hogy hasonlóképpen fog majd alakulni. A várható megjelenés is szerepel az adatlapon, a leírás alapján január 24-én fog megjelenni az Alien: Blackout. Ami még sokak számára érdekes lehet, az mindenképpen az, hogy nem látható a szokásos "Offers In-App Purchases" felirat az oldalon, azaz elvileg nem kell mikrotranzakcióktól tartanunk. Aki megveszi a játékot, az tehát egyben megkapja a teljes horrorélményt. Azt persze még nem tudjuk, hogy ez az élmény valójában mennyire is lesz félelmetes, a korhatárbesorolást taglaló résznél 12+ szerepel, de arra is külön felhívják a figyelmet, hogy a játékban nyers humorra, realisztikus erőszakra, érett játékosoknak szánt tartalmakra, illetve gyakran kifejezetten félelmetes, horrorisztikus jelenetekre érdemes számítani. 

A fentiek fényében ti fogtok tenni egy próbát az Alien: Blackouttal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)