Hirdetés

Nem a Blackout az egyetlen Alien játék, ami készül

|

A mobiljáték bejelentése akkora vihart kavart, hogy muszáj volt újból megerősíteni.

Hirdetés

Akkora nagy elánnal vezették fel a közösségi oldalak az Amanda Ripley nevét is megszellőztető Alien: Blackoutot, hogy sokan az Alien: Isolation folytatásában kezdtek el reménykedni, ám a minap bejelentésre került, hogy ez bizony egy mobiljáték lesz. Bár azóta kiderült, hogy mikor számíthatunk rá és az árcéduláját is megismertük, azonban megismétlődött az, ami a Diablo: Immortal kapcsán, vagyis a rajongók negatív visszajelzéseitől vált hangossá a világháló. 

Hirdetés

A hivatalos Alien: Blackout traileren közel tízezer dislike van, a like-ok száma az 500-at sem éri el, a Twitter pedig ehhez hasonló reakciókkal van tele: 

Természetesen a "kármentés" sem váratott sokáig magára. Egyrészt az Eurogamerhez eljuttatott közleményben tisztázásra került, hogy a Blackout semmilyen módon nem kapcsolódik az Alien: Isolationhoz, csupán a főszereplő ugyanaz, másrészt a hivatalos Alien Twitterre kikerült egy poszt, miszerint hamarosan további újdonságokra számíthatnak az Alien rajongók. 

De mit jelent ez? Tudjuk, hogy a FoxNext Games együtt dolgozik a Cold Iron Studiosszal egy az Alien univerzumába helyezett MMO-lövöldén, amelyet egyelőre még nem lepleztek le, valamint a Blackout közleményében megemlítették, hogy Amanda Ripley története is hamarosan új fejezetekkel fog bővülni. Ezek alapján a Fox valószínűleg több meglepetéssel is készül A nyolcadik utas: a Halál 40. évfordulója alkalmából, és azok remélhetőleg nagyobbat szólnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)