Hirdetés

Alien: Isolation és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Izgalmas újdonságok érkeztek a játékipar őszi szezonjának utolsó hetén.

Hirdetés

December közepére szinte teljesen elhallgat a játékipar, és többé-kevésbé egy hónapon át nem is jön semmi új, január végén érkeznek az első érdekességek. A mobilos fejlesztők között vannak, akik ilyenkor sem pihennek, reménykedve abban, hogy a bejglivel tömött játékosok keresnek majd valamit, amit két ujjal, fekve is tudnak játsszani, de valószínű, hogy a jövő héten nem lesz annyi és olyan fontos újdonság mobilon sem, mint most. Vessük is bele magunkat az e heti listába.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Alien: Isolation (iOS, Android) - 5490 Ft / 2999 Ft

Igen, ez az az Alien: Isolation, amit 2014 óta PC-n és konzolokon játszhatunk, mostantól pedig mobilon is átadhatjuk magunkat az élménynek. A játékban Ellen Ripley lányát, Amandát alakítjuk, akinek hamar az életben maradás lesz az elsődleges célja, miután rájön, hogy a Sevastopol állomással valami nincs rendben. Mivel a folyosókon mászkáló lény sokkal szívósabb nála, kénytelen meneküléssel és bujkálással elkerülni őt.

További mobiljáték megjelenések

Blast Waves (iOS, Android) - 1490 Ft

Dynasty Origins: Conquest (iOS, Android) - ingyenes

Disney Melee Mania (Apple Arcade)

Garage: Bad Dream Adventure (iOS, Android) - 1790 Ft / 1990 Ft

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)