Hirdetés

Allied Space Police - Egy nagyon beteg kisfiú játékálma teljesül

|

Owain Weinert 9 éves és leukémiás. Álma az volt, hogy elkészíthesse saját, profi játékát.

Hirdetés

Amerikában létezik egy olyan alapítvány, amelynek Make-A-Wish, azaz Legyen Egy Kívánságod a neve.

Ez az alapítvány nagyon beteg gyerekek olyan kívánságait igyekszik teljesíteni, amelyek a hétköznapi viszonyok között lehetetlenek volnának.  Owain Weinert kérése az volt, hogy elkészíthesse saját játékát iOS-re. A PopCap sietett Owain segítségére, és a fiú ötletét, az Allied Star Policet teljes értékű játékként fejleszti. iPad és iPhone platformokra jelenik majd meg a játék az elkövetkező hónapokban. Az Allied Star Police teljes bevételeit a Make-A-Wish alapítvány kapja majd meg.

A PopCap egy megjelenési partit is rendezett Owain és barátai számára - egy biztos, ha nem is sűrűn, de léteznek még csodák:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)