Hirdetés

Érkezik az AppStream, az Amazon felhő alapú szolgáltatása

|

Az Amazon is előrukkol saját felhő alapú szolgáltatásával, amelynek segítségével játékokat streamelhetünk különböző eszközeinkre.

Hirdetés

Az Amazon AppStreamje hasonló szolgáltatást kínál mint az OnLive és a Gaikai, azaz egy felhő rendszerből streamelhetjük a játékokat a megfelelő gépeinkre.

Az AppStreamet múlt héten jelentették be az Amazon re:invent konferenciáján, ahol kiderült, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy magas minőségű, grafikailag gazdag applikációkat fejlesszenek rá, amelyek azonnal indulnak és több eszközt is támogatnak. Ezen felül a szolgáltatás kihasználja az AWS (Amazon Web Services) forrásait is. 

Az AppStream elsősorban a mobileszközöket célozza meg, de egyes híresztelések szerint a szolgáltatás elérhető lesz minden arra alkalmas eszközön, így személyi számítógépen is. 

Az Amazon szemmel láthatóan nagy erőfeszítéseket tesz, hogy megvesse a lábát a mobilpiacon, ami azt a pletykát látszik alátámasztani, hogy a cég egy Android alapú konzolon dolgozik a háttérben. 

Nektek mi a véleményetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)