Hirdetés

Az Amazon valami komolyabb játék fejlesztésére készül

|

Egy érdekes álláshirdetés futott be az Amazon csapatától. Esetleg valami konzolos vagy PC-s cím készülhet?

Hirdetés

Az Amazon elkezdett új embereket keresni a játékfejlesztő csapatába. Többféle pozícióra is keresnek embert, főleg olyanokat, akik “szeretnének élen járni játékdizájn és technológia terén”.

A fenti hirdetésnek mondjuk van valami alapja, hiszen a csapat korábbi Portal, BioShock és World of Warcraft fejlesztőkkel van feltöltve. A poszt szerint az “Amazon elkötelezett a játékosok felé, és egy olyan csapatokat építünk, akik izgatottan használják majd ki a Twitch, az AWS felhő és olyan innovatív technológiákat, melyek komolyan fejlesztik a játékélményt”.

A fentiek közül a Twitch említése a legizgalmasabb. Mint tudjuk a Twitch.tv streamszolgáltatás az Amazon kezében van, és mivel azt jelenleg csak konzolok és PC-k tudják kihasználni, okkal gondolhatjuk azt, hogy az eddig csak mobilokra fejlesztő stúdió valami komolyabb projekttel készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)