Hirdetés

Ancestors Legacy: Vikings és még 7 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Destructive Creations stratégiai játékát már mobilon is játszhatjuk.

Hirdetés

A napokban megjelent egy új előfizetéses szolgáltatás, a GameClub, mely mobiljátékokhoz kínál hozzáférést 1890 Ft-os havidíjért cserébe. Az Apple nem szokta szeretni ezeket, és nem biztos, hogy sokáig engedi majd működni az Apple Arcade riválisát, viszont legalább az alkalmazáson belüli vásárlások az ő rendszerén keresztül futnak, úgyhogy talán nem lesz olyan szigorú. Mindenesetre amíg lehet, próbáljátok ki, 30 napig ingyenes - ez kell, hogy a heti listánk két játékára ráúszhassatok.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Ancestors Legacy: Vikings (iOS) - ingyenes

Hosszú utat tett meg a Destructive Creations azóta, hogy a Hatreddel bemutatkozott. Megjelent például egy egész korrekt stratégiai játékuk, az Ancestors Legacy, melynek mobilos spin-offja a héten vált elérhetővé. Ebben két méretes kampányt játszhatunk le, melyek során harcolhatunk, falvakat építhetünk és taktikázhatunk. Letölteni és 30 napig játszani ingyen lehet, de a GameClub előfizetéses szolgáltatást használja, mely havi 1890 Ft-ba kerül.

További mobiljáték megjelenések

Coffee Flight (iOS) - ingyenes

Fer.al (iOS, Android) - ingyenes

Lungo - Logic Game (iOS, Android) - ingyenes

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)