Hirdetés

Angry Birds - 10 millióan töltötték le

|

Az Angry Birds népszerűsége töretlen, ezt bizonyítja az is, hogy a mai napon már 10 millió boldog tulajdonosa van.

Hirdetés

 

Sokan nem értik ugyan, miért olyan különleges az Angry Birds az iPhone, iPod Touch és iPad játékosok számára, de ők bizonyára még nem próbálták ki.

A játékból egy Halloween-i verzió is megjelent a múlt csütörtökön, eddig a Rovio eheti bejelentése szerint 1 milliót vásároltak meg, és jelenleg is az App Store fizetős programok toplistájának élén áll. Az Angry Birds egyébként az Android tulajdonosok számára teljesen ingyenes, így aki esetleg Androidot futtató készülékkel rendelkezik, az minden gond nélkül megnézheti, mi vonzza ennyire az Apple termékek használóit a programban. A játék egyébként 0,79 euróba kerül, amit valljuk be, nap mint nap elköltünk ilyen-olyan apróságokra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)