Hirdetés

Angry Birds 2 - 30 millió letöltés két hét alatt

|

Az Angry Birds 2-re megjelenése óta harmincmillióan voltak kíváncsiak, míg az eredeti játéknak a 20 millióhoz is 9 hónap kellett.

Hirdetés

Úgy látszik, az Angry Birds sorozatra még mindig kíváncsiak az emberek. Sokan bizonyára "ingyen van, úgyis mindegy" alapon töltötték le az Angry Birds 2-t, de a harmincmillió az így is, úgy is harmincmillió.

A játékot 12 órán belül 1 millióan, három nap alatt 10 millióan, egy hét alatt 20 millióan, mostanra pedig már 30 millióan töltötték le iOS-es és androidos készülékeikre. Az eredeti játéknak lényegesen több idő kellett, hogy ekkora közönséghez eljusson, viszont azt hozzá kell tenni, hogy az első Angry Birds csak Androidon volt ingyenes, iOS-en mindenképp fizetni kellett érte. Egyébként akármennyire is jól hangzik ez a hatalmas szám, hosszútávon nem ez a fontos, hanem az, hogy hány aktív játékos marad hetek, hónapok múlva. A Rovio azzal már bizonyára nem dicsekszik így, de ki tudja, hátha mégis.

Ti próbáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)