Hirdetés

Angry Birds 2 bejelentés - nahát, csak nem folytatás készül?

|

Az Angry Birds folytatást kap, miután az első játék óta összesen 11 folytatása jelent meg. Na de ez; ez most tényleg meghatározó lesz.

Hirdetés

Star Wars-os madarak. Riós madarak. Ünnepenként más és más madarak. Madarak az űrben. Gokartozó madarak. Harcoló madarak. Madár transformerek. Mikor azt hisszük, már mindent láttunk, a Rovio megmutatja, hogy el tudja még adni ugyanazt más köntösben.

Ugyanakkor hiába van annyi Angry Birds játék, plüss, ruha (nem is sorolom tovább, a lista túllógna az interneten), ha a tavalyi évben több mint 70%-kal zuhant a cég bevétele. A feltehetően idén megjelenő Angry Birds 2 mentheti meg a Roviót a bukástól, de tényleg jelentős újításokra van szükség, hogy a rajongók, vagy akár azok, akik eddig próbálták ügyesen kerülni, rákapjanak. A játékról egyelőre semmit nem tudunk azon kívül, hogy július 28-án, San Franciscóban leplezik majd le. Nem tudunk arról, hogy akkortájt arrafelé bármilyen videojátékos rendzvényt szerveznének, úgyhogy csak ülünk és türelmesen várunk tovább a fejleményekre.

Szerintetek ki lehet még hozni valamit a franchise-ból, vagy ideje lenne továbblépni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)