Hirdetés

Angry Birds AR: Isle of Pig - a kiterjesztett valóságot is meghódítják a dühös madarak

|

A Rovio új Angry Birds AR játékot jelentett be, ami a megjelenéskor 40 pályával várja majd a játékosokat.

Hirdetés

Az Angry Birds franchise-t talán már soha nem engedi el a Rovio, de legalább nem is pont ugyanazt adja ki újra és újra.

Hirdetés

Az Angry Birds AR: Isle of Pigs valamikor tavasszal érkezik meg, kizárólag iOS-es eszközökre. A megjelenéskor négy eltérő hangulatú világra és negyven darab pályára számíthatunk, de a fejlesztők szerint ez a későbbiekben bővülhet. Az új cím különlegessége az (ahogy azt a címe is jelzi), hogy az Apple ARKit technológia segítségével a madarak és malacok csataterei ezúttal áthelyeződnek a "valóságba". A játéktér, avagy pályák a játékos környezetére vetülnek rá, így vonva a valós közeget közvetlenül a játékba.

A madarak csúzliból való kilövését továbbra is a képernyőről indíthatjuk majd, viszont ezúttal a VR spin-off epizódhoz hasonlóan belső nézetből tehetjük ezt meg. Továbbá az AR technológiának hála a telefonunk mozgatásával 360 fokos rálátásunk lesz a játéktérre, amiben így rejtett robbanó elemeket és előnyös tárgyakat is találhatunk. A játék megjelenést követően ingyenesen letölthetővé válik, és ARKit kompatibilis iPhone 6, vagy annál újabb modelleken, valamint ötödik és hatodik generációs iPad és iPad Pro készülékeken futtathatjuk majd.

Itt pedig a frissen érkezett első képeket találjátok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)