Hirdetés

Angry Birds Go - a Rovio benyomott egy „Naughty Dog"-ot

|

Gyönyörű ívet ír le az Angry Birds sorozat pályája, hamarosan érkezik a következő „spin-off".

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy a Naughty Dog játéksorozatai előbb-utóbb egy árkád autóversennyel bővülnek. Így járt a Crash Bandicoot és a Jak széria is, és míg az Uncharted Kartingra várunk, addig a Rovio lemásolja a szisztémát.

Kalle Kaivola, akivel nemrég mi is készítettünk interjút, egy igen vicces videóban rántotta le a leplet az Angry Birds Góról. A fiatalember elárulta, hogy miután kiderült, a Temple Run-féle „endless runner” műfajban nem tudnának jeleskedni, az árkád autóversenyekkel próbálkoztak, és úgy látták, az Angry Birds sorozatból pont egy ilyen játék hiányzik. Részleteket később tudhatunk meg, de jó tudni, hogy az Angry Birds: Star Wars II után sem fognak éhenhalni azok, akik dühös madarakat fogyasztanak reggelire, ebédre és vacsorára. Ha annyira nem jöttetek lázba - amit teljesen megértünk -, akkor is nézzétek meg a videót, ami a Red Bull közreműködésével készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)