Hirdetés

Jön egy középkori Angry Birds

|

A Rovio egy teaser videót is kiadott a madaras franchise legújabb epizódjáról.

Hirdetés

A Rovio idén visszatér a már jól megszokott mechanizmusokhoz, ismét saját történeteiket valósítják meg a finn fejlesztők. Ennek keretében egy középkori, esetleg fantasy közegbe tesznek majd látogatást a madarak, a malacok és a csúzlik.

Legalábbis ez derül ki a nemrég kiadott teaser trailerből, amiben a már jól ismert piros madarat láthatjuk lovagi páncélzatban. A videóból annyit tudhatunk még meg, hogy első körben Kanadában és Ausztráliában jelenik majd meg a játék.

A fantasy elemek jelenlétére egyébként onnan lehet következtetni, hogy egy az újévet köszöntő Rovio-s videóban tett néhány képi utalást a cég idei terveire, ezek között pedig volt egy rajz, amin három tipikus RPG-típus sziluettje, egy harcos, egy íjász és egy varázsló volt látható.

Végül azon érdemes gondolkodni, vajon lehet-e köze ennek a játéknak a februárban bejelentett  Angry Birds Stella-hoz, az arról kiadott képen is látható egy kastély, és egy királynői szerepben ábrázolt madár is, amik szintén beleférnek egy középkori, vagy fantasy környezetbe.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)