Hirdetés

Angry Birds: Space - Ízelítő, némi játékmenettel

|

A Rovio az elmúlt napokban hivatalosan is lerántotta a leplet a következő, nagyszabású Angry Birds címükről, a Space-ről.

Hirdetés

A Rovio legújabb Angry Birds játéka tovább merészkedik holmi földhöz ragadt gondolkodásnál és meg sem áll az űr kies... de mit hallunk, csak nem elégedett röfögés? Támadásra fel!

A vadiúj helyszín természetesen vadiúj játékmenetet hoz magával, melyet nem más vezet fel a mellékelt videóban, mint a Nemzetközi Űrállomás egyik megbecsült asztronautája, Don Pettit. Szerencsére az anyag végén magából a játékból is láthatunk elemeket és első blikkre igazán élvezetes, kecsegtető lehetőségekkel kívánja a Rovio kicsikarni utolsó, megmaradt kanyinkat is.

Az Angry Birds: Space-ben 60 pályát kapunk, hat új karakterrel, súlytalansággal és rengeteg egyedi ötlettel. A játék digitális platformokon március 22-én válik elérhetővé - kezdetben - iPhone-on, PC-n, Mac-en és Androidon, majd később PS Vitán és DS-en, 3DS-en is bemutatkozhat. Az Angry Birds: Space a tervek szerint kapható lesz dobozos formában is, melyet a Rovio és Focus Multimedia közös együttműködésének köszönhetően április huszadikától tudhatunk magunkénak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)