Hirdetés

Angry Birds: Star Wars játékfigurák jönnek

|

Ha nem volt elég az Angry Birds plüssfigura, kulcstartó, társasjáték, anyámkínja, akkor most érkezik a Star Wars széria.

Hirdetés

Az Angry Birds: Star Wars letöltése rekordokat döntögetett, így nem csoda, hogy sokan érzik még az üzletet ebben a kicsit túlhajszolt szériában. 

Én már hülyét kapok attól, hogy úton-útfélen Angry Birds figurába botlok minden plázában, piacon és játékboltban, de azért be kell látni, hogy az Angry Birds: Star Wars még benne volt a pakliban.

 
A Hasbro jelentette be, hogy az idei Comic-Con rendezvényen mutatja be a 12 darabos kollekciót, így az összes játékból ismert szereplő már manifesztálódott mütyürke formában megvásárolható hamarosan. Egyébként az Erő sötét oldalát választó disznó király mennyire koppintotta le vajon az Űrgolyhók Darth Helmet sisakját?
 
 
De tényleg. Mennyire?
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)