Hirdetés

Ez lesz a legújabb Angry Birds játék

|

A Rovio képtelen elszakadni a dühös madaraktól, de ezúttal megígérték, hogy a franchise új irányt vesz. Jön az Angry Birds Stella.

Hirdetés

A Rovio bejelentette, hogy készül az Angry Birds Stella, amely nem a már ismert madarak sokadik folytatása lesz, hanem inkább új oldalról mutatja be a franchise univerzumát. Egy rózsaszín szárnyas főszereplésével...

Az új rész főhőse - meglepő módon - Stella, egy pink színű madár, aki öt vadonatúj társával egy másfajta környezetben próbál újra az eladási listák élére kerülni (az alábbi kép alapján a Disney varázsát is felhasználva). Bővebb infó majd úgyis lesz később, aki pedig fröcsögni akar, annak ennyi is bőven elég.

Az Angry Birds Stella persze megkapja a hozzá járó merchandisingot is. Ősszel kiderül, hogy mire megy az új banda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)