Hirdetés

Animal Crossing: Pocket Camp - 15 millióan töltötték le az első héten

|

Elképesztő népszerűségnek örvend a játék, rengetegen csúsztak rá már a megjelenéskor.

Hirdetés

A Nintendo alig egy héttel ezelőtt dobta piacra az Animal Crossing: Pocket Camp névre keresztelt játékot, ami ha akkora siker nem is lett, mint a Super Mario Run, így is rengeteg ember érdeklődését keltette fel.

Hirdetés

A szaladgáló vízvezetékszerelő kalandjaira 32 millió ember volt kíváncsi az első héten, az Animal Crossing "csak" 15 millióig jutott. Japánban egészen az 5. helyig mászott az Apple Store népszerűségi listáján, az USA lakosságát azonban nem hatotta meg ennyire, ott a 70. hely környékén tanyázik. Furcsaság, hogy a sokkal inkább a japán játékosoknak imponáló Fire Emblem Heroes megjelenésekor a 8. helyig kúszott Amerikában.

Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)