Hirdetés

Mobilokra jön az Apex Legends

|

A Fortnite és a PUBG után az Apex Legendset is bárhová magunkkal vihetjük majd.

Hirdetés

Bár a kezdeti lelkesedés után mostanában kicsit csendesebb lett az Apex Legends, az EA-nél valószínűleg nem szomorkodnak, sőt, nagyon is örülnek a játék sikereinek.

Hirdetés

Erről tegnap a befektetőknek is meséltek, akiknek azt is elárulták, hogy hamarosan bővítik majd a platformok listáját, és a többi sikeres Battle Royale után ők is átköltöznek mobilra. Megjelenési dátumot nem kaptunk, ahogy azt sem tudjuk egyelőre, hogy az Android vagy az iOS rendszer kapja-e meg előbb a játékot.

És ha már mobilokon ott lesznek, akkor a Fortnite-hoz hasonlóan egy Nintendo Switch változat se lenne ördögtől való, de míg az Unreal Engine 4 remekül muzsikál a Nintendo konzolján, a módosított Source motor már valószínűleg nem veszi ilyen könnyen az akadályokat.

Ti örültök a mobilos változatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)