Hirdetés

Ezért csúszik az Apex Legends mobilos verziója

|

Az EA már talált egy partnert Kínában, aki nemcsak az ottani megjelenésben támogatja, hanem egyúttal a nemzetközi mobilverzió fejlesztésében is segít.

Hirdetés

Könnyű megfeledkezni a tényről, miszerint készül az Apex Legends mobilverziója. A játék kint van már lassan egy éve, a tervezett hordozható verzióról mégis csak nagy ritkán szór némi információmorzsát az EA az újságírók elé. Ezúttal egy befektetői tájékoztatón esett szó a projektről, amihez a kiadónak külső segítségre van szüksége. Szerencsére úgy tűnik, hogy már meg is találta a megfelelő partnert.

Hirdetés

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezetője a következőket mondta az ügy kapcsán:

"Ahhoz, hogy megjelenjen a mobilos Apex Legends Kínában, szükségünk van egy helyi partnerre. Már meg is van ez a csapat, és izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük. Ők segítenek majd a nemzetközi verzió lefejlesztésében is. Többet beszélünk majd a részletekről, köztük az időzítésről, de a támogatásuk nagyon sokat jelent nekünk."

Az EA jellemzően szereti házon belül megoldani a dolgokat, de a mobilos Apex Legendsszel egy helyi cég bevonása nélkül lehetetlen volna betörni a kínai piacra, így viszont két legyet üthet egy csapásra. Reméljük nem kell már sokat várnunk a megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)