Hirdetés

Az Apple nem engedi megjelenni a Steam Link alkalmazást az App Store-on

|

A döntés azért is érthetetlen, mert a vállalat először még engedélyezte a dolgot, csak később gondolta meg magát.

Hirdetés

A Steam Link alkalmazásnak köszönhetően már androidos eszközeinken is élvezhetjük kedvenc játékainkat, és a tervek szerint iOS-re is elhozta volna ezt a lehetőséget a Valve. Azonban sajnos az Apple nem adta meg a szükséges engedélyt ehhez.

Hirdetés

A Valve állítása szerint már május 7-én elküldték az alkalmazást az App Store-nak, és engedélyezve is lett a megjelenése. Viszont május 9-én a stúdió bejelentette, hogy iOS mellett Androidra is meg fog jelenni a Steam Link, erre másnap az Apple üzleti okokra hivatkozva visszavonta az engedélyt.

Egyelőre nem tudjuk, pontosan mi áll a dolog hátterében. Van köztetek olyan, aki iPhone-on használta volna a Steam Linket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)