Hirdetés

A legjobb mobil és tabletes játék 2014-ben - választott az Apple

|

Az Apple bemutatta a Best of 2014-es listáját iTunes-on és egészen meglepő lehet, hogy mely alkotások nyerték a különböző kategóriákat.

Hirdetés

A cég a Threes! című logikai játékot választotta meg az év iPhone játékának, míg az év iPad címe a művészi Monument Valley lett.

Az Apple úgy jellemezte utóbbit, mint az Escher-ihlette perspektív rejtvények és a szép, minimalista stílus varázslatos keverékét, amely meghatározó a műfajában, míg a Threes! szerintük a egyik legjobb számos puzzle, amivel valaha is játszottak és mérhetetlenül átgondolt kialakításának köszönhetően szinte letehetetlen.

A Monument Valley fejlesztői egyébként a hivatalos blogjukon keresztül köszönetet mondtak az Apple-nek a hatalmas megtiszteltetésért megjegyezve, hogy ez egy fantasztikus év volt a mobiljátékok számára. A második helyezést a Hearthstone: Heroes of Warcraft érte el, amely mellesleg a hétvégi The Game Awards 2014 eseményen elnyerte a legjobb mobilos/kézikonzolos címet.

Szerintetek mi volt idén a legjobb mobiljáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)