Hirdetés

Mobilokra költözik az ARK: Survival Evolved

|

PC és konzolok után nemsokára már telefonjainkon is élvezhetjük a túlélős kalandot.

Hirdetés

A Studio Wildcard alkotása már néhány hónapja elhagyta a korai hozzáférésű státuszt, és végre megjelent teljes játékként is. Most pedig úgy tűnik, hogy újabb platformokra jön el a dínós játék.

Hirdetés

A stúdió nemrég bejelentette, hogy idén tavasszal iOS-re és Androidra is megérkezik az ARK: Survival Evolved. A porton a Grand Theft Auto-játékok átiratait is készítő War Drum Studios dolgozik, és az egyjátékos mód mellett természetesen a teljes online élményt is átélhetjük majd. 

Értelemszerűen látványban nem lesz olyan erős, mint a nagytestvérek, de úgy tűnik, ugyanazt a tartalmat fogjuk kapni, mint ami megtalálható az asztali gépes és konzolos változatokban is. Ráadásul a tervek szerint free-to-play lesz az ARK: Survival Evolved mobilos portja, szóval ez most így egyszerre nagyon jól hangzik, talán túl jól is. De megtartom a kételkedést magamnak, majd meglátjuk, mit tud a mobilos port.

Alább láthatjátok a bejelentés mellé érkezett trailert, a hivatalos oldalon pedig akár tesztelőnek is jelentkezhettek.

Szerintetek milyen lesz a mobilos ARK: Survival Evolved?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)