Hirdetés

Assassin's Creed Identity - visszatérünk az olasz reneszánszhoz

|

Akinek nagyon hiányzott az olasz reneszánsz időszaka, az most örülhet: jön az Assassin's Creed Identity, amiben ráadásul testreszabhatjuk asszaszinunkat.

Hirdetés

Lehet, hogy hallottatok már az Assassin's Creed Identityről. Ha ausztrál iTunes fiókotok van, talán játszottatok is vele. A játék 2014 őszén jelent meg először, de még most is csak egy szűk közönség játszhat vele.

Ez hamarosan változni fog, ugyanis február 25-én világszerte elérhető lesz, egyelőre csak iOS-re. Az Identity egy akció-RPG, amiben az olasz reneszánsz idejében kell megoldanunk egy rejtélyt, sztoriküldetéseket és mellékküldetéseket teljesítve. Megalkothatjuk saját asszaszinunkat, fejleszthetjük, kiválaszthatjuk, milyen kaszthoz tartozzon, így meghatározva képességeit.

Többféleképp irányíthatjuk (akár gamepaddel is), így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebbet. Unity motort használ, ami - a fejlesztők szerint - soha nem látott látványt biztosít neki. 4,99 euróért lehet majd megvásárolni, és csak iPad 3-nál vagy iPhone 5-nél újabb készülékeken fut. Androidos megjelenésről egyelőre nincs hír, de reménykedjünk benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)