Hirdetés

Assassin's Creed: Memories - ingyenes kártyajáték iOS eszközökre

|

A Ubisoft most aztán tényleg mindenkire gondol. Az otthoni konzolok mellett most az iOS eszközökre is egy új Assassin's Creed érkezett.

Hirdetés

Idén úgy néz ki, hogy az Assassin's Creed rajongóknak egy kicsit előbbre hozták a karácsonyt, mivel a Ubisoft bejelentette, hogy az előző generációs és jelenlegi konzolokra készülő verzió mellett most egy új, mobilos játékkal bővül a franchise. Ezúttal viszont nem egy akciójáték a soros, hanem egy szerepjáték elemekkel dúsított kártyajáték formájában élhetjük újra a történelem különböző korszakait, ráadásul ingyen, akár most azonnal.

Az Assassin's Creed: Memories keveri a kártyajátékot a szerepjátékos és stratégiai elemekkel olyan helyszíneken keresztül, amik már korábbi játékokból ismerősek lehetnek, de olyan korszakokba is eljuthatunk a játékon keresztül, amelyek még nem szerepeltek korábban Assassin's Creed játékban, valamint pakling gyarapítása közben néhány ismerős arccal is összefuthatunk majd az egyjátékos módban.

A játékba egy multiplayer mód is belefért, ahol 20 fős céhek ütközhetnek meg egymással. A csapatok testreszabhatják a stratégiájukat, megválaszthatják azokat a csapattagokat, akik a leginkább alkalmasabbak arra, hogy a frontvonalon álljanak ellen az ellenfél támadásainak, szóval elég sok lehetőség rejtőzik a látszólag ártalmatlan kártyajátékban.

A legjobb az egészben, hogy az Assassin's Creed: Memories-ra már nem kell várni, hiszen már most bárki letöltheti ingyen és bérmentve az iOS App Store-ból ezen a linken keresztül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)