Hirdetés

Assassin's Creed Pirates - mostantól ingyenes, jött egy új update

|

A Pirates vitathatatlanul a legjobb mobilos Assassin's Creed, amely mostantól minden platfomon free-to-play, így ha eddig lemaradtatok róla, most mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

Hirdetés

Teljes az őrület Assassin's Creed fronton. Kis csúszással ugyan, de jön a nagyon kooperatív, újgenerációs Unity, vele egynapon pedig a Rogue is befut majd, ami szakít a hagyományokkal, és egy templomost állít a főszerepbe.

Mindeközben nem feledkezhetünk el a mobilos piacról sem, ahol az Assassin's Creed Pirates gyűjti gőzerővel a játékosokat, és bár eddig sem kellett szégyenkezni, azzal, hogy a Ubisoft ingyenesen játszhatóvá tette, rohamosan megugrik a felhasználói bázis mérete.

A Pirates amellett, hogy free-to-play lett minden platformon, egy új frissítést is kapott, melynek köszönhetően tovább bővíthetjük a legénységet. Emellett a hajónkat is fejleszthetjük néhány új alkatrésszel, így tovább „tuningolhatjuk" az egyébként is veszedelmes bárkát. Természetesen csak az alapjáték vált ingyenessé, bizonyos tartalmakért külön kell fizetni.

Ti próbáltátok már az Assassin's Creed Piratest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)