Hirdetés

Assassin’s Creed Rebellion - megjelent a cuki mobiljáték

|

A Ubisoft mobilon is folytatja az Assassin's Creed franchise-t, a Fallout Shelterhez hasonlító Rebellion pedig végre mindenkihez megérkezett.

Hirdetés

Noha egyes régiókban - például a Fülöp-szigeteken és Új-Zélandon - már korábban is elérhető volt az Assassin's Creed franchise okostelefonos spin-offja, a Rebellion, a teljes változat csak most jelent meg mindenki számára. 

Hirdetés

A Ubisoft mobiljátékában saját testvériséget hozhatunk létre, küldetésekre küldhetjük az asszaszinjainkat és fejleszthetjük őket, de a húsz vadonatúj hős mellett olyan ismerős arcok is felbukkannak, mint Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia és Machiavelli. A Behaviour Interactive által fejlesztett stratégiai szerepjáték nyomokban a Fallout Shelterre hajaz, csak sokkal aranyosabb karaktereket vonultat fel. Íme a launch trailer: 

Az Assassin's Creed Rebellion ma jelent meg iOS-re és Androidra. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)