Hirdetés

Assassin's Creed: Rising Phoenix - PS Vita címről lehet szó

|

Új kép "szivárgott ki" a játékkal kapcsolatban, ismét megindultak a találgatások.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Rising Phoenix-ről egyelőre nem sokat tudni, eddig mindössze egy képet láthattunk a játék logójáról.

Most viszont egy concept art érkezett, de messzemenő következtetéseket ebből sem szűrhetünk le: háttal két Abstergo-s, felül egy "Process RB valami - 26°C" felirat, alatta pedig furcsa fehérség. Most légy okos, templomos:

A képnél konkrétabb volt azonban egy spanyol online bolt, mely a PS Vita játékok közé sorolta be a Rising Phoenix-et, október 10-i megjelenéssel. Az árulkodó bejegyzést persze azóta eltávolították, de az internet egyik szemfüles felhasználójának köszönhetően ez sem merülhet a feledés homályába. Reméljük hamarosan kiderül, miről is van szó pontosan.

Addig is foghatjuk a fejünket, miért csináltak a készítők Connor-ból láthatatlan embert és repülő sast az Assassin's Creed III-ban, illetve felkészülhetünk az Assassin's Creed IV: Black Flag felnőtteknek szánt, realista kalózábrázolására. Mintha ez a sorozat már nem az a sorozat lenne, amit megszerettünk annak idején, de szívből remélem tévedek. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)