Hirdetés

Assetto Corsa Mobile és még 12 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Mobilra is eljött az Assetto Corsa-élmény, és izgalmas játékokkal bővült az Apple Arcade is.

Hirdetés

Az Apple egy darabig pihentette az Apple Arcade-et, de az utóbbi néhány hétben folyamatosan érkeztek az izgalmas újdonságok és a korábban megjelent játékok mikrotranzakció- és hirdetésmentes kiadásai. Ezen a héten három újdonságot kapnak az előfizetők, de nem kell félni, a többieknek is jut valami mind iOS-en, mind Androidon - még Marie Kondo is beköszön. Merüljetek el a listában, és ne felejtsetek el továbblapozni a második oldalra!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Assetto Corsa Mobile (iOS) - 1790 Ft

Az Assetto Corsa franchise arról ismert, hogy realisztikus vezetési élményt kínál, de a mobilos változat esetében persze nem pont ez volt a cél. 59 licencelt sportautóval száguldhatunk a pályákon különböző játékmódokban, és eldönthetjük, érintős, kontrolleres, vagy döntögetős irányítást szeretnénk-e.

Zen Pinball Party (Apple Arcade)

Az elsősorban flippereiről ismert, magyar székhelyű Zen Studios nem meglepő módon egy flippergyűjteménnyel bővítette az Apple Arcade kínálatát (amiben egyébként Dread Nautical című, egészen más jellegű játéka is szerepel). A Zen Pinball Partyban számos remek asztal található, köztük olyanok, amiket a Dreamworks és a Hasbro termékei ihlettek. Most 12-ből válogathatunk, de újabb, exkluzív asztalok is jönnek a későbbiekben.

További mobiljáték megjelenések

Dice Paradise (iOS)  - 699 Ft

Dungeons & Miners (iOS) - 1090 Ft

Flarts (iOS) - ingyenes

Impossible Isles (iOS, Android) - ingyenes

KonMari Spark Joy! (iOS, Android) - 1490 Ft

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)