Hirdetés

Atari - fél lábbal vissza a hardvergyártásba?

|

Lehet, hogy sokan nem tudjátok - a 80-as években az Atari olyan elismert konzolgyártó volt, hogy a "konzol" szó helyett az "atari" szót használták Amerikában.

Hirdetés

Atarizni - azt jelentette, konzollal játszani... Azonban a régi dícsőség elmúlt, olyannyira, hogy az Atari felhagyott a konzolgyártással (szerintem sajnos), 

Azonban az emlékeiből jól megél - Hihetetlen sikert aratott ugyanis az Atari's Greatest hits nevű arcade válogatás iOs alatt. S most frissítették ezt az appot, amely "Atari Arcade -- Duo Powered" Joystick támogatást kapott. Az iPadet csak be kell helyezni a joystiq slotjába és máris lehet tolni a legtutibb klasszikus arcade játékokat, mint az Asteroids, Centipede, vagy Missile Command. 

A híres Geek-kütyü site, a Thinkgeek is adott ki egy hasonló rendszert, a sikeres iCade-t, azonban Atari márkájú hardver, mégha csak egy joystick is, akkor is szenzáció. 

Az Atari Arcade -- Duo Powered  ára valószínüleg 100 dollár alatt lesz

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)