Hirdetés

Mobilos játékon dolgoznak a Just Cause fejlesztői

|

Az Avalanche Studiosnak a Mad Max játék mellé befér még egy mobilos cím is, ami valami teljesen új lesz.

Hirdetés

Nem tudjuk megunni a Just Cause 2-t, epekedve várjuk a hasonló, de mégis más Mad Max játékot, és most egy újabb cím jön az Avalanche Studiostól, amiről egyelőre keveset tudunk, de már így látatlanban is megszavazzuk neki a bizalmat.

Először 2006-ban vetették fel az ötletet néhány kiadónak, de akkor csak nagyon kevesen voltak rá kíváncsiak. „Akkoriban a legtöbb kiadó szép, high-end grafikát és fotorealisztikus környezetet akart, míg a mi játékunk sokkal stilizáltabb volt, ahogy a Borderlands napjainkban,” - mondta Christofer Sundberg, a cég alapítója. Sokat nem árult el róla, arra utalt, hogy egy Command & Conquer-féle rendszerű "menedzselős-harcos" cuccról van szó. Hogy ez mit takar, azt mi sem tudjuk.

„Egy csapat azt kérdezte tőlünk, hogy mi, mint cég, érdeklődünk-e a mobilos terjeszkedés iránt. Kijelöltünk egy költségkeretet és egy darabig hagytuk, hogy játszadozzanak a különböző koncepciókkal. Ez az egy volt az, ami kreatív szempontból valóban az idegeimig hatolt” - tette hozzá Sundberg.

Az Avalanche a tervek szerint még idén kiadja az egyelőre rejtélyes játékot, ami idővel konzolokra is megjelenhet. Vajon milyen játék lehet az, amit érdemes mobilokról konzolokra portolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)