Hirdetés

Axis & Allies 1942 Online és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Erre a hétre is jutottak érdekességek, még ha a nevük rögtön nem is adja el őket.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben pár jól ismert franchise bővült mobilos szállal, de nincs ez mindig így. Most is nehéz volt megtalálni azt az egy játékot, amit kiemelten tudunk ajánlani, viszont az Axis & Allies 1942 Online-on megakadta a szemünk, így ezt részletesebben megismerhetitek alább. Görgessetek-lapozzatok tovább, van még érdekességünk számotokra!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Axis & Allies 1942 Online (iOS) - 3490 Ft

Egy klasszikus Hasbro társasjátékot ültetett át tabletre az Overhaul Games, ráadásul úgy, hogy rangsorolt móddal is ellátta. Játszhatjuk egyedül vagy barátainkkal, online idegenek ellen, de akárhogy is, a lényeg, hogy megfelelően bánjunk seregeinkkel (UK, USA, Szovjetunió, Németország vagy Japán színeiben), győzelemre vezessük őket a 2-5 fős összecsapásokban. A multizás aszinkron, és akár PC-ről is folytathatjuk a tableten megkezdett játékot, vagy fordítva.

További mobiljáték megjelenések

Cards of Terra (iOS, Android) - ingyenes

Dungeon and Puzzles (iOS, Android) - 1090 Ft / ingyenes

F-Sim|Space Shuttle 2 (iOS) - 1790 Ft

Five A Side Football 2022 (iOS, Android) - 690 Ft / 790 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)