Hirdetés

Az androidos mobilok fele veszélyben van?

|

Egy aktuális felmérés alapján az Android alapú mobil készülékek és okostelefonok több, mint fele rendkívül nagy veszélyben van.

Hirdetés

Legalább az androidos mobilok felében találhatunk minimum egy befoltozatlan biztonsági rést, amit előszeretettel használnak ki különböző olyan mobilos alkalmazások, melyek legfőbb célja, hogy kárt okozzanak készülékünkben. A hasonló esetek egyetlen módszerrel kerülhetőek csupán el, méghozzá egy ingyenesen használható védelmi szoftverrel, amely segít feltárni a biztonsági réseket és kijavítani azt.

Hogy pontosan milyen veszélyeknek van kitéve androidos mobilunk és miféle módon segíthetünk készülékünkön, az kiderül a ComputerWorld cikkéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)