Hirdetés

Az Apex Legends még idén mobilokra látogathat

|

Az Apex Legends új platformokra jelenik meg hamarosan, erről mesélt Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója.

Hirdetés

Az Apex Legends egyelőre csak PC-re, illetve PS4 és Xbox One konzolokra elérhető, de nagyjából a megjelenés óta tudni lehet, hogy az Electronic Arts idővel mobilokra is átköltöztetné a népszerű battle royale játékot. Nos, most nagyon úgy tűnik, hogy ez a közeljövőben tényleg megtörténik.

Hirdetés

Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója ugyanis a cég befektetőinek mesélt az idei tervekről nemrég, és többek között az Apex Legends is szóba került. A cégvezető a játék kapcsán elmondta, hogy terveik szerint az Apex Legends még idén ősszel megjelenik Nintendo Switchre (ez nem újdonság, az EA Play óta tudunk róla, ugyancsak ősszel érkezik a steames verzió is), valamint a mobilváltozat is elindul egy soft launch formájában még 2020 során - magyarul nem válik elérhetővé egyszerre a világ minden pontján, fokozatos élesítést terveznek.

A játékban egyébként jelenleg a Lost Treasures Collection Event pörög, ami tegnap kezdődött, és egészen július 7-ig fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)