Hirdetés

Az Xbox Game Pass Bundle-ben kontroller is jár a Samsung Note 20 és Tab S7 mellé

|

MOGA XP5-X Plus kontrollert és három hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate-et is tartalmaz a kifejezetten játékosokat megcélzó csomag.

Hirdetés

A Samsung és a Microsoft együttműködésének köszönhetően akár Xbox Game Pass Bundle-ben is lehetőség nyílik az új Galaxy Note 20 telefonok és Tab S7 tabletek megvásárlására. Ez a csomag azoknak lesz remek választás, aki ki szeretnék majd próbálni az xCloud játékstreaming szolgáltatást is mobileszközeiken.

Hirdetés

A csomag tartalmaz egy kifejezetten mobilos, illetve streamelt játékokhoz kifejlesztett MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontrollert, ami 3000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik - ez a hivatalos sajtóanyagok szerint "több óra" játékidőt biztosít, sőt akár még telefonunkat is tölthetjük magáról a kontrollerről. Az igazi extrát azonban a perifériára szerelt telefontartó jelenti, ami két rögzíthető forgóponttal rendelkezik, ezekkel állíthatjuk be az ideális szögét telefonunknak vagy tabletünknek.

A kontroller 2020. szeptember 15-én jelenik meg, és nem árt azt is tudni róla, hogy androidos mobiltelefonok és táblagépek mellett Windows 10-es PC-kkel is kompatibilis lesz.

Az Xbox Game Pass Ultimate Bundle augusztus 21-től válik elérhetővé, ha pedig valaki már most előrendeli a Note 20-at, akkor 150 dollár értékű Samsung Creditet írnak számára jóvá, amit felhasználhat a gamer csomag megszerzésére is.

Az xCloud játékstreaming szolgáltatás szeptember 15-én kerül be az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)