Hirdetés

Baba is You és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy egyébként kevésbé izgalmas hetet egy fantasztikus indie játék tesz érdekessé.

Hirdetés

Aki már nagyon unja az egy kaptafára készülő játékokat, annak mindig érdemes az indie-k környékén nézelődnie, és csekkolnia, mit kapott fel épp az internet, mi van az aktuális Humble Bundle-ben, mit emelt ki a GOG, a Steam és más viszonteladók. Lehet, hogy egy-egy játéknak nem olyan szép a látványa, ám a játékmenete van annyira egyedi, hogy behúzzon, és teljesen új élményt kínáljon. Ilyen a Baba is You is, tegyetek vele egy próbát, megéri. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Baba is You (iOS, Android) - 2490 Ft / 2094,31 Ft

Az utóbbi évek egyik legeredetibb indie játéka a Baba Is You, ami díjat is nyert, teljesen megérdemelten. A játékmenet lényege, hogy megváltoztathatjuk a szabályokat: van egy állítás, melynek blokkjait elmozgathatjuk, átírva ezzel az adott pálya szabályait, megváltoztatva a színeket, a falak átjárhatóságát, az ellenfeleket, a főszereplőt, sőt olykor a célt. Egészen elképesztő, bátran ajánljuk, ha valami újszerű élményre vágytok.

További mobiljáték megjelenések

Faerie Alchemy - Puzzle Game (iOS, Android) - 3490 Ft / 3699 Ft

Infinite Tanks WWII (iOS) - 3490 Ft

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jabami.io (iOS, Android) - ingyenes

Mini Golf Worlds (iOS, Android) - ingyenes

Tiny Island Survival (iOS, Android) - ingyenes

Unmaze (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)