Hirdetés

Bárhova magunkkal vihetjük hamarosan az egyik legjobb Total War játékot

|

Akár magyar lovasokkal is nyilazhatunk hátrafelé az iOS-re és Androidra érkező Total War: Medieval II-ben.

Hirdetés

Ugyan folyamatosan érkeznek az újabb és újabb Total War részek - nem is sikertelenül -, a rajongók nagy kedvvel térnek vissza egy-egy korábbi részhez is. Mivel a középkori Európában nem igazán jártunk azóta, ez a Total War: Medieval II-re valószínűleg kiemelten igaz, a jól bejáratott PC mellett ráadásul ezt hamarosan új platformokon tehetjük meg.

A modern mobileszközök ugyanis mára eljutottak arra a szintre, hogy a 2006-os játék új kiadását is el tudják futtatni. Így Rome: Total War után ugyanis ezt a részt is átportoltatta a Sega iOS-re és Androidra.

Hirdetés

A mobilos változatokat az ókori epizódhoz (és annak felújított változatához), illetve az Alien: Isolationhöz hasonlóan a Feral Interactive jegyzi, a megjelenés pedig április 7-én esedékes. Mivel egy tizenhat éves játék portjáról van szó, szerencsére sem a Total War: Medieval II ára, sem az eszközigénye nem vészes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Google Play Store egyelőre nem tünteti fel, mennyibe fog kerülni a játék, de az iOS App Store-jában feltüntetett 5490 Ft összeg egy ilyen méretű játéknál elfogadható. Ahogy az is kifejezetten a felhasználóknak kedvez, hogy az Apple-ös oldalon egészen az iPhone 6S-ig visszanyúlik a támogatott eszközök listája, míg az iPadek esetében még 2014-ben megjelent modell is van, amin fut majd a középkori stratégia.

Androidon legalább az operációs rendszer 9-es változatára lesz szükségünk, illetve mivel rengetegféle mobil jelent meg, a fejlesztők nem tudtak felsorolni mindent, amin fut majd a Total War: Medieval II. De az kifejezetten biztató, hogy a Google Pixel termékcsaládjában egészen a Pixel 2-ig visszamenőleg rendben leszünk, a Samsungnál egy A70-es, vagy S8-as modellel is csatába szállhatunk, míg a Xiaomi esetében egy Mi 6 a minimum követelmény. A Rome korábbi portja alapján idővel arra is számíthatunk, hogy a Kingdoms kiegészítő is ellátogat mobileszközökre, de egyelőre csak az alapjátékot nyúzhatjuk majd a buszon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)