Hirdetés

Batman: Arkham Knight - napokon belül érkezik az új DLC

|

Egy elég árulkodó kép tűnt fel a neten a Batman: Arkham Knight kapcsán, ami alapján úgy tűnik, hogy napokon belül megkapjuk azt a DLC-t, ami a Christopher Nolan-féle filmekben látható Batmobile-t is beteszi a játékba.

Hirdetés

Bár Batman: Arkham Knight PC-s vátozata nemrég kapott egy fontos patchet, ettől még nem lett újra megvásárolható a játék. Persze addig is jönnek DLC-k, de egyelőre továbbra is csak Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Most megszellőztették a következő csomag megjelenési dátumát, ami alapján úgy tűnik, néhány nap múlva megkapunk egy újabb Batmobil-változatot.

Ahogy azt korábban már megtudhattuk, a Tumbler DLC kiadása szeptember még néhány hátralévő napjában esedékes. A The Dark Knightban látott Batmobilt, és a filmhez kapcsolódó két pályát tartalmazó csomag egy a neten keringő kép szerint szeptember 22-én megjelenik, de a korábbi infók alapján nem ez lesz az utolsó DLC, amit még ebben a hónapban megkaphatunk.

Nektek hogy tetszenek az Arkham Knighthoz eddig kiadott DLC-k?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)