Hirdetés

Batman: Arkham Underworld - erre nem számítottunk

|

Nem kell nyárig várni egy új Batman: Arkham játékra; a Batman: Arkham Underworld bétájára akár már most jelentkezhetünk, de ez kicsit más lesz, mint amit a sorozattól megszoktunk.

Hirdetés

A Warner Bros. idén jobban nyit a mobil platformok felé, a verekedős-kártyagyűjtögetős játékok mellett viszont más ötleteik is vannak.

A Mortal Kombat X mobilos változata mellett jön a Batman: Arkham Underworld is, amiben nem hogy verekedni nem kell, még csak nem is Batmant irányítjuk. A free-to-play mobiljátékban (és akiket itt már majdnem elvesztettünk, maradjanak még egy kicsit) egy gothami bűnbanda fejeként kell menedzselni egyre növekvő birodalmunkat, építeni egy rejtekhelyet, majd felvenni a zsoldosokat, köztük olyan legendás Batman-gonoszokat, mint Riddler, Harley Quinn vagy Killer Croc. Megtámadhatunk más játékosokat is, és fontos, hogy megvédjük magunkat a rendőri erőktől. Ha elég nagy lesz birodalmunk, még akár magát Batmant is leteríthetjük.

A Batman: Arkham Underworld bétájára a linken tudtok jelentkezni, a játék úgy tűnik, egyelőre csak az App Store-ban, azaz csak iOS-en lesz elérhető, de az űrlapon szereplő kérdőív alapján reménykedhetünk, hogy igény esetén később más platformokra is kiadják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)