Hirdetés

Batman beugrik az animelányok közé

|

A NieR alkotójának mobilos projektje hamarosan a köpenyes igazságosztóval bővül.

Hirdetés

Batman az elmúlt években meglehetősen változatos médiatermékekben bukkant fel, de alapvetően ezt senki nem bánta. Kevés olyan karakter van, akiből korlátlan mennyiséggel tudunk fogyasztani, de Bruce Wayne köztük van.

Más kérdés, hogy amikor egy Yoko Taro rendezte mobiljátékról van szó, akkor egy kicsit meginog a rajongásunk.

Hirdetés

A Square Enix nagy elánnal belengette, hogy a SINoALICE című alkalmazásban hamarosan felbukkan majd Batman, magával hoz egy pár képregény karaktert, és a SINoALICE animelányait is DC inspirálta szerelésbe öltözteti.

A részletekről majd szeptember 16-án fognak értesíteni minket, de addig is, letölthetitek az alkalmazást Androidra és iOS készülékekre. Alapvetően egy szokásos, karaktergyűjtögetős szerepjátékról van szó, de mivel a NieR alkotója rendezte, így a sztori meglehetősen erős, és az atmoszférája is egészen egyedi. Egy próbakört megér, még akkor is, ha Batman érkezésére már rég letörlitek majd a cuccot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)