Hirdetés

Batman vs. Superman - elloptak egy Batmobilt a forgatásról?

|

Az utóbbi napokban egyre többen kíváncsiskodtak Batman új járgánya után, valakik azonban nem érték be egy kis nézelődéssel, magukkal is vitték a monstrumot.

Hirdetés

Az előző héten rengeteg izgalmas dolog történt a Batman vs Superman: Dawn of Justice forgatásán, a rajongók csak úgy kapkodták a fejüket. Végre elkezdték forgatni az éjjeli jeleneteket, így egyre nagyobb hangsúlyt kap a Batmobil is, amelyről előbb paparazzi képeket láthattunk, aztán Zack Snyder is megmutatta, hogy pontosan mire számíthatunk majd.

A forgatás komoly biztonsági szolgálat jelenlétében zajlik, az éjjeli őrség azonban úgy látszik nem volt a helyzet magaslatán. Detroit egyik legrosszabb környékén forgatnak, és mivel egyébként is itt követik el a legtöbb bűntényt az összes amerikai város közül, szinte borítékolható volt, hogy történni fog valami. A Movieweb állítása szerint az éj leple alatt valakiknek sikerült belógniuk a stúdióba és meglovasítani az egyik Batmobilt.

Nem tudni, pontosan hány járgány állt a stáb rendelkezésére, de ezekből általában többet is gyártanak, hogy egy esetleges meghibásodás vagy baleset esetén ne kelljen leállítani a forgatást. A hatóságok természetesen megkezdték a nyomozást, de könnyen elképzelhető, hogy hamarosan eBay-en bukkan majd fel.

Szerintetek hogy lehet észrevétlenül ellopni egy Batmobilt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)